maanantai 4. heinäkuuta 2011

Pahukset hyttyset,paarmat ja punkit!

Kaikkien kesän inhottavista verenimijöistä ovat hyttyset, paarmat ja punkit. Ei ole mukavaa kun tekee kiusaa koko ihmiskunnille ja eläimille mutta on sellaisia tuotteita myydissä jotka voi auttaa...

Hyttyset ovat lisääntyneet mökillä ja maaseudullakin, Afrikassa on vaikea valvoa kun hyttyset imee verta ja tuo tappavan taudin niin joka on tappanut lapsia ja aikuisiakin.

Paarmat ovat kolmen erilaisia lajia eli hevospaarmat,sokkopaarmat ja paarma. Suomessa on 37 kpl. Purressaan paarma leikkaa veitsimäisillä suuosillaan ihoon haavan ja imee siitä vuotavaa verta. Pureman ympärille tulee yleensä vain paikallinen ihoreaktio. Purema on yleensä varsin kivulias.

Punkit tuo enemmän harmeja koko ajan. Tällä kertaa ne kantaa tuodakseen borreliabakteereita ja TBE-viruksia. Koko ajan täytyy tarkistaa eläinten turkkia ja ihoa jos on punkki niin täytyy ottaa pois.


  • Jos olet kuullut Kyolic-tuotteista eli hajuton valkosipulitabletti jossa myydään apteekeissa ja luontaistutkijassa jonka voi kysyä ja tilata. Lehdissä eli Iltalehdessa oli juttua punkista ja valkosipulista niin valkosipuli häätää punkit loitolle. Kyolic sopii myös eläimille joka on vatsanystävällinen lääke. Suosittelen kokeilemaan ja ole tyytyväinen. Minäkin olen kokeillut ja olen antanut kissalle yhden tabletin päivässä.
  • Skannasin juttua joka voi lukea lähempääkin kun painaa kuvaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

6 ideaa Venetsialaisjuhlan järjestelyyn

 Venetsijaisia eli kesän päättävä veden, tulen ja valon juhlaa. Juhlitaan elokuun viimeisenä lauantaina.   Jos haluat järjestää ikimuistoise...