Sinkkuelämää 2017 osa 40

Ota yhteyttä ihmiseen jonka oikeasti kiinnostunut

Kumpi meistä voisi ottaa yhteyttä ihmiseen jonka olet oikeasti kiinnostunut? Kannattaako kertoa kenellekään, kenestä on kiinnostunut?

Tutkimuksen mukaan joka suomalainen tietysti haluaa tietää sata varmasti, onko kyseinen nainen tai mies kiinnostunut sinusta oikeasti.
Kuka tahansa voi ottaa yhteyttä ja ei kannata itseään masentua, ettei ole vielä vastaillut viestiä tai ei ole ehtinyt nähdä koko viestiä. Monet ovat sanoneet ja antanut sellaisen neuvoksi "lähetä uudestaan uusi viesti!" niin voi nähdä vastaako edes vai ei. Monet sinkut heittävät pyyhkeen kehään helposti ja jopa lopahtaa, jos ei vastaa viesteihin ja vaikka katsottu viestiin niin missä viipyy vastaus?! Moni harva kyllä jatkaisi eteenpäin ja jättää siihen kokonaan.
When she probably made whoever she said this to cry: | 19 Times You Wanted To Slap Miranda Hobbes
Kyllä kukin on kiinnostunut jostakin ihmisestä ja ei se muille kuulu, vaikka utelijoita kyselee, kenestä henkilöstä on kiinnostunut ja ei kannattaisi edes paljastaa kenestä on kysymys, vaikka utelias ei tunne sitä henkilöä tarpeeksi! Esimerkkisi voi olla kaveripiiristä olevaa ihmistä jonka oikeasti kiinnostunut ja jopa ihastunut.
Sinkkuelämässä pitää olla pää sentään kylmänä, ettei paljasta edes yhtään mitään tai muuten menee päin p:tä! Monet naiset tai miehetkin voi ehkä varastaa kiinnostavaa henkilö tietämättään ja alkaa seurustella joka on todella, todella törkeää toimintaa. Sellaisia ihmisiä löytyy kaveripiiristä.
On se hyvä aloitus ottaa yhteyttä jonka voisi olla kiinnostunut olevaan ihmiseen, vaikka pyytäisi vaikka kahville. Sinkkuelämässä on sinänsä turhin joka sinkut pohtivat, pystyykö edes kertomaan tai kysymään jonka oikeasti kiinnostunut tai jopa ihastut tiettyyn ihmiseen, jonka voisi olla kiinnostunut. Ymmärtääkseni jokainen tarvitsee aikaa miettiä mikä tässä viisainta tehdä valintoja ennen, kun lähettää viestin. Kumpi olisi parempi vaihtoehto katsekontakti vai viestin lähettäminen? Aika oivallinen kysymys. Mitäs me emme pysty katsekontaktiin joihin voisi onnistaa tilanteessa? Vai onko parempi vaihtoehto viestillä voisi tutustua ihmiseen kuin livenä?
Samantha Jones

Kuvat: Pinterest/sex the and city

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Suosittelen kuolleenmeren kosmetiikkaa

Sinkkuelämää 2019 osa 48

Sinkkuelämää 2019 osa 47