Sinkkuelämää 2017 osa 38


Kuvahaun tulos haulle miksi mies tee aloitetta
Kumpi on eka?
Kuva: MTV3

Miksei miehet tee aloitetta?


Miksei miehet tee aloitetta ennen seurustelua aloittamista? Mitä eteen pelkää?  Mikä on loistava keskustelu, joka saa syttymään keskustelun aikaseksi?


Se on todella hyvä pointti, miksei miehet tee aloitetta, vaikka heillä on oikeus tehdä sellaisia!
Jos mies varmasti tahtoo seurustella naisen kanssa, mitä oikein odotat?

Kumminkin olemme kaikki ihmisiä ja voihan sekin voi olla mahdollista miehet ei oikeastaan osaa aloittaa keskustelua, kuten naiset ovat nykyään niin vahvoja ja siksi miehiä pelottaa. Joissain tutkimuksen mukaan miehet tulevat aina saalistamaan ja naiset tulevat olemaan saalis, sillä tämä asetelma on koodattu geeneihimme.
Miehet pelottavat sitä he joutuvat aina jostain syystä turpaan naisilta jotka ei ole kiinnostunut eli saa helposti pakkeja ja torjumista.
Jokainen meistä kokee fiiliksenä, että meitä hirveästi jännittää, ujostuttaa, epävarma-olo, peloissaan, vakava ja kumminkin niitä on paljon!

Sydän hakkaa kovasti, kun sinkkumies haluaa koittaa mennä kauniin naisen luokse juttelemaan ja fiiliksenään, jos on todella tuuria matkassa että saisi naisen itselle. 💔 💘
Sex and the City
Naisten ei pitäsi kuulua tehdä aloitetta, eihän?
Kuva: Pinterest
Samaa koskee niitä sinkkunaisia jotka myöskin haluaa koittaa mennä juttelemaan miehelle ja vaikka sydän hakkaa kovaan tahtiin mutta naisen ja miesten jännitys voidaan sitä lasketaan jännitykseksi. On tämäkin mielenkiintoista ja jännää teoria! 😌

Keskustelluita voi aloittaa mistä vain, vaikka ilmoista, illan-vietosta, kuulumisia ja kaikkea muttei kysytä ihan suoraan ”käydäänkö me panee?
Jokainen mies pitää uskaltaa liittyä seuraan pöydän ääreen kuuntelemaan muiden ihmisten keskusteluja ja viihtyä rauhassa. Sekä voi tutustua pikkuhiljaa muiden ihmisten seurassa ja uskaltaa kertoa omia mielipiteitä ja totta kai se on tervetullutta! 😉 Tosi moni uskaltaa avata omia ajatuksia ja mielipiteitä puhumalla💬, jos keskustellaan maailman asioista eli kuulumisia, uutisia, juoruja, rahasta, töistä ja aivan kaikesta!

Ei ole väliä onko pöydässä naisia tai miehiä keskusteluissa. Olisi pikkasen naurettavaa miksei uskalla mennä heidän seuraan kuuntelemaan ja siinä voi tutustua enemmän muttei yksinään pysty ajatella ja istua pöydän äärellä ja juo kupillisen kahvia hiljaisuudessa sekä katsella ympärille.

Harjoitus tekee mestarin!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Suosittelen kuolleenmeren kosmetiikkaa

Sinkkuelämää 2019 osa 48

Sinkkuelämää 2019 osa 47