lauantai 8. heinäkuuta 2017

Sinkkuelämää 2017 osa 37

Kuva: Pinterst

Yhden yö jutut VAI vakituista suhteita?

Jokainen on varmasti miettinyt, tahtooko oikeasti yhden yö juttuja tai vakavaa suhteita? Miksi me haluamme harrastaa yhden yö juttua kuin vakinaista suhteita? Tekeekö jokaiselle meistä hirveä mieli seksiä? Miksei vakava parisuhteita ole oma juttu?


Sinkkumiehet ja sinkkunaiset kokevat oikeasti haluaako yhden yön suhteita tai vakavan suhteen. Miehet tahtovat naisilta yhden yön suhteita, kun on mahdollisuus saada. Naiset eivät välttämättä innostu aina yhden yön jutusta, vaikka miehet janoavat naisilta seksiä.
Tekeekö oikeasti mieli seksiä jonkun kanssa? Kukapa sitä kieltäisin seksin janoamista varsinkin naisilta. Amerikan tutkimuksen mukaan, yleiseen syy tutkimuksen mukaan on se, että naiset tuntea seksuaalista vetovoimaa kumppaniaan kohtaan. Toiseksi yleisimmäksi syyksi sen sijaan nousi tarve tuntea seksuaalista mielihyvää. Myös pelkästään seksin tuoma hyvänolon tunne sai naiset vällyjen väliin.
Tutkimuksen mukaan näyttää myös siltä, että löytyy eroja sen välillä, onko kyseessä vakituinen suhde vai kenties yhden illan juttu. Naisilla on suurempi fyysinen syy harrastaa seksiä satunnaisessa suhteessa. Kumminkin sen sijaan pitkästä liitossa tunteiden merkitys nousee.

99.9999% sure I've made that face when a guy has complimented me.
Kuva: Pinterest


”Pelkästään lisääntyminen ei ole syy sille, että nainen haluaa harrastaa seksiä.” - Amerikkalainen tutkimus
Entäs miehet? No, Naisilla on miehillä eri mielityksen seksuaalisuuteen mutta ONNEKSI! Jokainen tietää miehistä jotka janoavat seksiä jatkuvasti muttei naista sekä vakituisia parisuhteita. Mutta johtuuko siitä, miehissä on potentiaali halu? Miksei miehet ole kiinnostunut parisuhteesta, vaikka seksi ja p***u pyörii päässä.
Vakinainen suhde ei ole edes huono aloittaa ilman seksiä mutta joskus kun on sellainen aika harrastaa seksiä niin voi tehdä oma tahdon mukaan.
Mikäli suhteeseen liittyy seksiä, tulisi siinäkin myös olla yhtä enemmän kunnioitusta, sillä olette täysin alasti toistenne edessä. Eikö se ole tarpeeksi vakavaa?
"Vakaan ja rehellisen parisuhteen rakentamiseen kuuluu yhtä suuret osat rakkautta, omistautumista sekä sitoutumista.
- Walter Riso
Ei-vakava suhde, joka on pelkkä vitsi, ei merkitse minulle mitään. En  ymmärrä ihmisiä, joilta puuttuu kunnioitus tai jotka juoksevat pelkurimaisesti karkuun.

#truth.
Vääränlaiset miehiä kyllä löytyy maailmassa joilla on potentiaalinen halua.
Kuva: Pinterest


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sinkkuelämää 2019 osa 46

💘Sielunkumppani 💘 Mistä sielunkumppanuudesta on tarkalleen ottaen kyse, ja onko meidän kaikkien kohtalona tavata oma sielunkumppan...