Sinkkuelämää 2016 osa 30

Katsekontakti ja flirttiä

Mr Big ja Carrie viettävät hääpäivää <3
(Kuva:pinterest)

Huomio sinkut! Ihastumiseen ja kiinnostumiseen onnistuu katsekontakti ja flirtti, jonka voi itse valita. Parisuhdessa myös käytettään katsekontaktia ja flirttiä runsaasti kun on mahdollista, sinkkuilla on aikaa flirtailla  jonka on aivan kiinnostunut henkilöstä.  Miksi me käytämme katsekontaktia?


Jokainen meistä osaa kuin ammattilainen mutta ihan kaikki ole ammattilaisia vaikka omia taitojaan voi lisäillä. Katsekontakti jokainen pitäisi osata, jos ihastuu ja on kiinnostunut kyseistä henkilöstä. Samaa voi koskea flirttiä kun käyttää siitä hyödyksi vaikka hymyilee välissä kun keskustelee kyseistä henkilön kanssa jonka olet kiinnostunut. Katsekontakti on vaikeaa katsoa suoraan silmiin kun on hermostunut tai jännittää kovasti. Miehet ovat aika hyviä katsekontaktissa kun ovat kiinnostuneet sellaisista naisista jotka avaa ajatuksia. 

The Doctor Is In:
Miranda ja Dr. Robert Leeds
(Kuva: Pinterest)
Flirtti ja katsekontakti monet käyttävät keskustelussa ja treffeillä sekä käydä kylässä. Jokainen osaa olla rentona ja pitää hauskaa sekä olla oma itsesi. Flirttailu on sinänsä hauskaa ja saa nauttia kaikin tavoin ja jos sorrut kännäämään, turvautuu ystävään tai näppäilee jatkuvasti puhelintaan, joka tarkoittaa että muut ajattelevat sinusta vain epävarman ja heikon. 
Flirttailussa vaaditaan rohkeutta kun lähtee kääntämään huomioon, vaatii hyvää itsetuntoa ja itsevarmuutta. Jos välillä tuntuu epävarmalta, ei uskalla itse lähestyä ihastusta, voi yrittää kiinnittää ihastusta huomioon etäisenä ja olla itseä näkyvillä muttei liioittele.  

Yhdellä keinolla voi lähestyä ihastuvaasi ihmistä juttelemaan tai kehumalla esimerkiksi näitä:
- ”Onpas kaunis ilma tänään!?
- ”Hei, mitä kuuluu?
- ”Mitä suunnitelmia ajattelet tehdä tänään ja huomiseksi?
- " Anteeksi, voisitko kertoa mitä kelloa on?" 

Keskustella avoimesti ja kohtaamiseen ja yrittää saada katsekontaktia. Keskustelussa vaaditaan taitoa ja rohkeuta tutustua naiseen tai mieheen jonka voisit kiinnostunut. 
Katseenkontakti on naisella yleensä ongelmia saada miesten silmiin katseella mutta ei se tarkoita sitä, naiset välttelevät miesten katsekontaktia niin se on jännitystä ja katselee seiniin vaikka ettei sanat sekä ajatukset mene sekaisin kun välillä  vilkaisee. 
Miehen katsekontakti yleensä kestää 5-10 tai 15 minuuttia. Katsekontakti on yksi selkeimmistä merkeistä, kun on kyse flirttailusta. Tietenkin pitäisi huomioida, kuinka kauhan hän "mies" sinua katsoo. Jos katsekontakti kestää vain vähän aikaa, niin sitten hän ei välttämättä flirttaile, mutta jos on pitkä katseet osoittavat miehen flirttailevan.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Suosittelen kuolleenmeren kosmetiikkaa

Sinkkuelämää 2019 osa 48

Sinkkuelämää 2019 osa 47