torstai 18. syyskuuta 2014

Sinkkuelämää 2014 osa 11

Sinkkuna on paljon haasteellista etsiä omaa kumppania

Tässä kuussa tuli täyteen vuoden kun on ollut sinkkuna. Ajattelin jossain elämässä ja olen kokeilut vaihtaa seksuaalisuuta suuntautumista eli biseksuaaliseksi tai lesboksi. Olen onnistunut aikoja sitten saanut kumppanin jne.  Ei se ole vaarallista jos heterosta vaihtaa lesboksi tai jostain muuksi niin kumppaneita riittää!  
Jos olisin mies esimerkiksi, löydän unelman naisen itselleni niin kunnioitan naisen unelmiaan ja toiveita jne. Aina ja harvoin voi kuvitella olevansa mies tai naisen sisältää. Tunnen itseni olevan kihloissa kun en löydä etsimääni kumppania niin voiko olla mahdollista?
Vaikka itse en löydä miestä mistään vaikka suurin osa haluaa sekstailla kanssani mutta en ole helppo ihminen että suostuisin sellaiseen!
Minusta on outoa että exäni on pitänyt minua yhteytä kokoajan tähän asti ja pidetty salasuhdetta hänen tyttöystävän selän takana. Kun meidän piti tavata 10.9., jossain niin aamulla hän todellakin perui koko tapaaminen kun hän ei edes tiedä!  Minua oikeasti suututti kovasti aamulla kun hän perui vaikka oli sovittu!

En voi todella ymmärtää tätä touhua :( kun sovitaan tapaamisesta ja ennen tapaamiseen niin perutetaan… Jos exsäni ei tiedä ja eikä osaa päättää vaikka kysytään! Mitä tekisit, jos sinun entinen poikaystävä haluais sut uudestaan? Olen sanonut hänelle kokoajan mutta ei, vaikka hän seurustelee tyttöystävän kanssa mutta miksei se pysy! Hän vaan minussa kiinni kokoajan ja kyseilee jne. 
Toinen treffit oli myös keskiviikkona toisen äijän kanssa niin hän perui ennen tapaamista ja oli niin v-fiilis siitä että 20 minuutin päästä sain sähköpostina ennen treffiin niin hän ei tule kun ole vastannut sen kysymyksiin!? :o 

-Beautiful

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sinkkuelämää 2019 osa 47

Miksei sinkulla saa olla ystäviä? Kuva: vulture.com Mitä yleensä moni meistä ajattelee miltä tuntuu, ettei ole ystäviä, joiden kanssa...