Sinkkuelämää 2014 osa 10

Jokainen meistä tuntee että, joku torjuu
sinua! Kuva: Microsoff Office word 

Torjuminen voi satuttaa toista olevaa ihmistä

Minua ärsyttää kovasti se että ystäviä torjutaan vaikka mistä vaan, jos kysyy baarin menosta, kuntosali, kävelystä jne. Jos ihminen olisi kaveri, joka kysyy tai pyytää kylään vaikka kahville niin pystyykö edes kieltämään sellaista?
- Minua on todenpäisesti torjuttu vaikka olen kysynyt ”Tuletko samaa matkaan vaikka menet kuntosalille?” ja tulee vastaus ei. Ja samoin jos kutsun ajelulle, vaikka niin tulee vastaus ei! Voihan hiivatti tälläsiä ihmisiä kun vaikka kauniisti pyytää mutta ei. En halua katsoa sellaista ihmistä, joka torjuu minua mutta muita ei torju ja olen siitä loukkaantunut aivan täysin!

Jos vaikka seurustelet tai sinkkuna niin kavereiden kanssa ilman seurustelu kumppania voi mennä jonnekin elokuviin, salille, baariin, matsiin tai muualle.   Mikä on siinä pelko jos kumppani suuttuu tai täytyykö pyytää lupa lähteä fb- kaverin kanssa vai ei?!  Mihin voit pistää sellaisen rajan, jonka et voi torjua fb-kavereita vaikka on parisuhdessa ilman pelko-tilannetta?  Se on todella naurettavaa sellainen selitys kaverille että ”en voi kysyä kumppanille jne”.

Meille voi tulla kylään muuten vaan vaikka kahville esimerkiksi mutta emme koskaan torjua tulemasta käymään! Joku on aina tervetullut käymään tai tervehtimässä meitä ja meidän suvussa on totuttu käydä jonkun kylässä ja jotkut tulevat käymään jne. Se on todella mukava perine kun vaan saa jatkua vaikka tulevaisuuteen saakka! :)
Jos tuntuu itseltä todella loukkaantunut kun torjutaan oven edestä vaikka haluat tulla kahville tai juttelemaan? Miltä tuntuu siltä oveen avajalta kun toista torjutaan törkeästi?
Olisi mukavaa saada lisätietoa sellaisilta ihmisiltä milloin, missä tai koska ihminen on kotona! Kyllä kaikki ymmärretään sitä, kun maailmassa on keksitty Facebook, sähköpostit ja puhelimet mutta miksei osata käyttää niitä lainkaan!? Miten ihmeessä saisit yhteyden toiseen ihmiseen kun et osaa käyttää mitään puhelinta tai sosiaalista medioilla kuten Facebookissa? 
Miksei minua koskaan pyydetä ulos vaikka salille tai jonnekin? Tosi harvoin minua pyydetään ulos mutta miespuoliset ei koskaan pyydä!:o En uskalla edes unelmoida että joku miespuolinen kaveri voi pyytää kuntosalille tai kävelylle? Minua oikeastaan ärsyttää sellaiset ihmisiä, jotka eivät osaa olla ystävällisiä ja en haluaisi mitään kertoa teille että minulla on ollut mielessä tehdä itsemurhan, en ole kenellekään kertonut sitä ääneen! Minua on torjuttu aivan liian tarpeeksi ja olen todella vihainen niille, jotka voisivat kärsii loppuiän ja voisivat antaa anteeksi minulle ja muille.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Suosittelen kuolleenmeren kosmetiikkaa

Sinkkuelämää 2019 osa 48

Sinkkuelämää 2019 osa 47