lauantai 3. toukokuuta 2014

Oma elämätavat ovat minulle tärkein

Olen huomannut ja kuullut monen sanovan et kuin minä jaksan käydä salilla aamulla ja tiistaina sählyssä, koska tarvitsen lihasvoimaa salilla ja sählyssä vahvistaa jaksamista myös kestävyyttäkin mutta proteiinin ja hiilihydraatin saati on tärkeä. Itseään hyvinvointi on tärkein, et jaksaa olla elämässä terveellisesti ja osaa olla pirteä muille =)

Olen tehnyt sellaisen päätöksen kun valmistuin keväällä pukuompeljiaksi vuonna 2011, niin ryhdyin tekemään terveellisen elämätavat mutta se on uskomatonta! :) Enkä käy hesellä syömässä aterioita joka päivän ja aina kerran viikossa mutta epäterveelliset ruoan syönti oli minulle liikaa.
Tajusin sen et en haluaisi tulla lihavaksi vaikka syön pahan tai mielihalun mukaan. Joka kerta kävelin kauppaan tai kauppatorille ostoksille niin siinä kului  energiaa ja kaloreita. Olen ollut kuntosalilla niin  ei ollut silloin motivaatioita kohdillaan...

Siitä tulee hyvä olo siitä jos urheilet tai harrastat jonkun lajia monta vuotta, niin saat palkinnoksi hyvän itsetunnon ja erityisesti mieli muuttuu.  
Ilman liikuntaa tai harrastusta et saa itsetuntoa palkinnoksi niin sen ymmärtää kovasti eli esimerkiksi saatat olla laista, lapsellinen ja jopa lihava aikuisena!

Ihailen kovasti Jutta Gustafsbergia, koska hän on positiivinen ja kannustava ihminen jonka kovasti tykkään mutta tietysti on totteutanut unelmiaan ja se pitääkin!

Olen pudottanut edellisen vuonna 5 kiloa ennen joulua liian nopeasti ja olen tyytyväinen siihen , en haluaisi enempää laihtua 10 kiloa, koska se on minulle liikaa ja hengenvaarallista!

P.S. Olen pysynyt terveempänä kuin koskaan! Täytyy koputtaa puuta ettei tule flunssa! ;) 

- Beautiful

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sinkkuelämää 2019 osa 46

💘Sielunkumppani 💘 Mistä sielunkumppanuudesta on tarkalleen ottaen kyse, ja onko meidän kaikkien kohtalona tavata oma sielunkumppan...