keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Miten saat itsellesi seksikään pepun?+ FAST-TV video

Pikajuoksijapakarat keräävät katseet. Hyvät istuimalihakset myös suojaavat selkää. Omenan mallinen peppu syntyy kunnon jumpalla.

Miehet katsatavat naisessa ensin pakarat tai rinnat. Piukat, pyöreät pikajuoksijapakarat keräävät katseita ja kertovat liikunnallisesta elämäntyylistä. Liikunnan puute paljastuu ensimmäisenä löllyvän löysistä, litteistä pakaroista. Tavallinen kävely kuorii rasvat pakaroista, mutta se ei ole tarpeeksi vaativaa liikuntaa lihasten kehittämiseen.

Tärkeä lihastasapaino

Hyötyliikuntamuodoista portaissa käveleminen on tehokkain tapa kohentaa pakaroiden muotoa. 
Pakaroiden valahtaminen iän myötä ei johdu niinkään vuosien kertymisestä,vaan liikunnan vähennemisestä. Fyysisesti aktiivisella naisella voi olla pyöreät piukat pakarat yli 60-vuotiaanakin. Hyväkuntoiset pakarat eivät ole  ainoastaan esiteettinen asia. Ne ovat erittäin tärkeät kehon lihastasapainon kannalta. Hyvä lihastasapaino suojaa koko selkää ja kehon kaikkia niveliä rasituksilta ja vammoilta.


Lihakset jännittyvät

Pakaralihakset kiinnittyvät toisesta päästä viuhkamaisesti lantioon ja toisesta päästä kapenevasta reisiluun yläosaan. Alimmaiset pakaralihakset kiertävät reisiluun ja jalam ulospäin. Niiden välistä iskiashermo tulee ulos lantiosta. 
Jos pienissä pakaralihaksissa on kestojännitystä, säteilevä kipu ja särky voivat heijastua jalkaan. Jatkuva istuminen altistaa vaivalle,etenkin jos tapanasi on istua jalka toisen päällä. Alimmaisten pienten pakaralihasten päällä sijaisevat hieman lomittain kolme suurempaa lihasta, niin sanotut gluteuslihakset. Nämäkin kiertävät reisiluun ja jalan ulospäin sekä nostavat jalkaa taakepäin.
Pakaroiden muoto johtuu ensisijaisesti isomman pakaralihaksen kunnosta. Kun se on hyväkuntoinen, pakara on pyöreä kuin omena.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

60 ideaa mitä pitäisi tehdä, kun täyttää täydet 30 vuotta?

Kuva: Pixabay Valitse itsellesi 30 asiaa, jonka varmasti haluat toteuttaa ja tehdä, kun täytät täydet 30 vuotta. Ja on sellaista ai...