keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Treffit


Kuvassa: Jesse McCartney ja Eden Sassoon lounaalla.
Voisin toki treffeistä juttua jos tuntuu siltä, mitä treffeillä voisi tehdä? Tätä asiaa olen pohtinut ja etsinyt Google-hakua hyödyksi, todella vähän asioita on löytynyt joka on todella epätietoisia.
Treffit on sellaista jonka voisi tutustua tuntemattomia henkilöä kanssa joka tarkoittaa sokkotreffit. Treffeillä on omat säännöt jos joku tietää niistä, jos sinulla tulee jonkunlainen treffi-kutsu omalta poika- tai tyttöystävältä niin suosittelen sitä.

Miten treffeille voit pukeutua?
-  Pukeudu trendikäästi ja hienoiksi tai normaaliksi mutta ei rumaksi jossa on revitty jostain housusta tai paidasta jostakin joku reikä…

Missä voisi tutustua kasvokkain?
-  Täytyy sopia joku paikka, jossa on enemmän ihmisiä esimerkiksi: ravintolaan, kauppatorille, messuille, uimahallin, kävelylle ja puistolle tai jonnekin. Suurin osa joutuu raiskatuksi, jos ei ole paljon ihmisiä näkyvillä mutta täytyy olla tarkkana jos joku on vinossa, niin poistu äkkiä tai voit ottaa kaverin mukaan tueksi.
Jos osaat itsepuolustusta niin se on 100% tärkein puolustaa itseä jos ei halua raiskattu!
Kun on tutustunut tarpeeksi niin voi mennä elokuvateatteriin, lounaalle, uimaan ja jonnekin jos joku kiinnostaa.

Missä ilmaisia nettisivuja jonka voisin löytää se oikean?
(*) Suosittelen teille.
* Suomi24
* Suomideitti
Nettideitti
Ilmainen-treffi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

6 ideaa Venetsialaisjuhlan järjestelyyn

 Venetsijaisia eli kesän päättävä veden, tulen ja valon juhlaa. Juhlitaan elokuun viimeisenä lauantaina.   Jos haluat järjestää ikimuistoise...