torstai 28. marraskuuta 2019

Sinkkuelämää 2019 osa 49

Innoton sinkku


#single #quotes: Stay single until someone actually compliments your life in a way that it makes it better to not be single. If not, it's not worth ist.

Jossain elämässä loksahtaa pahimmassa tapauksessa "Ei kiinnostunut" tunteet. 
Se on monen tapaa harvinaista sinkkuelämässä tapahtuvan silmän räpäyksessä ja tuntee olonsa epämiellyttävä olotilan ja ajatus kertoo " ei nyt ole kiinnostunut". Sitten se on pelit pelattu kokonaan!

Se on kova pala innoton- oloon ja välillä murehtii siitäkin, kun kadotat kokonaan sen kiinnostus kohteen ja vaikka on tehnyt paljon töitä ja haluaa kehittää kiinnostumista kasvattaessaan,joskus saattaa katkerana innostuu liikaa ettet sitä huomaa edes. Olla oma itseään aktiivinen sosiaalisessa medioissa, kaupassa, harrastuksissa jne. Tuntee olevansa elossa ja maan päällä. Hengailla vaikka ystävien, perheen tai sukulaisissa. 


Miehet ja naiset kokevat sinkkuelämässä innoton elämää ja tuntee oikeasti itseään petetyksi ja ajattelee "ettei minua kelpaa kenellekään". Se on vaikeaa itselleen hyväksyä sellaiseen, kun ei vaan kiinnosta parisuhteen hakeminen ja eikä seksiä mutta elää vaan sinkkuna. 


Ettei ole valmis kiinnostumaan tiettyä ihmisiä, joka on meille suomalaisille yleistä.
Vaikka ei haluaisi särkeä sydäntä enempää, kumminkin itseään tietää kuinka paljon sydäntä on särjetty elämässäsi? 💔 Joutuu itse ajattelemaan ja omaa sydäntä pitää kuunnella. 


 Mietti itse itseään omalle ajatukselle mitä itse tekisit, olisitko varmasti kiinnostunut seurustelemaan tietyn ihmisen kanssa? Jos et ole valmis, lakkaa välittömästi ja jatkaa omaa elämää. 
Kumminkin ilman seurustelua kyllä sattuu, kun näkee tuoreita pareja, ei kannatta itseään stressata itsellä ei ole ketään mutta kumminkin ole itseään tyytyväinen kuinka onnelliseksi muuttuu, kun keskittyy omaa elämään eikä toisen ihmisten elämään.
Kuten sanotaan ja pidetään mielessä aina " kiinnostuminen tulee aikanaan, kun itselleen sopii."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

6 ideaa Venetsialaisjuhlan järjestelyyn

 Venetsijaisia eli kesän päättävä veden, tulen ja valon juhlaa. Juhlitaan elokuun viimeisenä lauantaina.   Jos haluat järjestää ikimuistoise...