Sinkkuelämää 2019 osa 47

Miksei sinkulla saa olla ystäviä?

Every Episode of Sex and the City, Ranked
Kuva: vulture.com

Mitä yleensä moni meistä ajattelee miltä tuntuu, ettei ole ystäviä, joiden kanssa voisi keskustella? Väillä tuntuu aika kurjalta itse näkemältäni. Aina miettii koko ajan, pystynkö edes luottamaan kenenkään, jos kertoo ystäville?

Joilla on ystävärikko, joka tapauksessa niillä on juoruilut, vittuilua, selän takana puhuttelua, valehtelua jne. Noita niitä löytyy mitä yleensä sinkut tappelevat ystävien keskenään turhista yhdestä aiheesta sekä henkilökohtaisia ja niillä on hirveästi vaikeaa pyytää anteeksi ja pitävät mykkäkoulua!
Jos oikeasti sinkuilla on ystäviä joiden kanssa voi viettää paljon aikaa. Onhan se kaikille normaalia kuten tavallaan. Joiden sinkut ovat yksinään elää nykymaailmassa ja kavereita on vaikeaa saada mistään! Koska syitä on paljon mitä emme koskaan näe ulkomaailmassa ja kyllä se huomaa itsekin joissain vaiheissa miksei ole ketään ystävää jonka voisi viettää aikaa yhdessä tai porukassa.

Johtuuko siitä ihmiset eivät oikein halua sinkkujen kanssa ystävinään viettää aikaa? Aika syrjiviä ihmisiä kyllä löytyy ja ei mikään ihme, ettei kiinnosta viettää sinkkujen kanssa keskustelen tai käydä syömässä. Mitä pelättävää sinkuissa on? Saahan olla pelkkä ystävänä pitää.

Sitä kyllä itsekin ajattelee, mitä tässä nyt vikana, ettei saa ystäviä, vaikka tutustuu uusia ihmisiäkin paikkakunnilla, joka on yksi esimerkki. Ystävänsuhteet on aina tervetullut sinkkujen piiriin, joka on hyvä puolensa pitää yhteyttä ja käydä kahvilla, syömässä, elokuvissa tai jopa picnicillä vaikka. Jokainen tuntee itseään yksinäiseksi ja tietenkin haluaa viettää muiden kanssa ulkona hengailla. Ei tarvitse olla että hakee kumppania jostain mutta kyllä ystävät on tärkein joillekin johon voi keskustella keskenään kuten tavalliset ihmiset tekevätkin.

Kyllä sinkut pitävät toisistaan ja on ystäviä keskenään ja vaikka on vahvat ystävyyssuhteet. Monet harvat sinkut riittelevät tietyistä jutuista joista ei kannata mainita ääneen keskusteluissa, vaikka on salaista. Mutta kumminkin itse tajuaa virheensä ja antaa anteeksi toiselle ihmiselle joka vahingossa manininut ääneen henkilökohtaista tietojaan. Näitä sattuu aika monellekin ja virheisiin voi oppia!


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Suosittelen kuolleenmeren kosmetiikkaa

Sinkkuelämää 2019 osa 48