sunnuntai 15. huhtikuuta 2018

Sinkkuelämää 2018 osa 43

Tuleeko kesällä rakkautta vai eikö tule?

Onko vapaita miehiä tai naisia enää kesällä? Mitä jos vapaa miehet tai naiset eivät kiinnostaisi? Mitä jos ei löydä sitä kumppania?

Kesällä pitäisi löytyä varmasti jonkun kumppanin löytyä? Ei varmasti olla yksin jotka ajattelevat myös samaa, voidaan haaveilla siitäkin, että kaikilla olisi kumppani. Miksi se on niin vaikeaa löytää sellaisia rakkautta ja kumppania, joista OIKEASTI tahtoo, vaikka suunnittelee etukäteen mutta kummin voi mennä päin perseeseen! Itse voi päättää ja eikä muiden mielipiteitä kannata kuunnella et tahdotko parisuhdetta vai et?
Sinkkuelämässä ei ole mitään vikaa, vaikka monet sitäkin tuomitsee sinkkuja ja pommittaa ihmeellisillä kysymyksillä, ettei niistä kannata välittää, koska he ovat paljon kateellisia! Jokainen sinkuista odottaa kesää, jospa löytyy rakkautta ja jos tulisi vaikka perhosia vatsaan. Eihän koskaan tiedä mitä vastaan tulee tai joku lähettää viestin WhatsApp välityksellä pyytäen kahville.
Ajatuksena sehän meitä jää vainoamaan "kuka musta voisi kiinnostaa! tai kaikilla saattaa olla kiire, ettei ehdi pyytää ulos!" saatamme silti antamaan periksi tämä show kokonaan! Helluntai on taianomainen ja arpaonni ennen juhannukseen. Kukkapa ennen kesää voisi löytää itselleen rakkautta, vaikka on sissillisesti masentunut ja eikä ole onnellinen tai on eksyksissä sekä on vihainen tai jopa pettynyt vakka on ollut 3 vuotta sinkku joka elää neljän seinän sisällä ja eikä pääse pois, that’s sad!
On sekin aivan tosi, jos suurin osa sinkkuista on kiireellisiä ja eikä pysty pyytämään ketään treffeille, on sellaisia sinkkuja jotka ovat tarkkoja oma maun mukaan ja saattavat hylätä ketä tahansa "ei kiinnosta tai ei miellytä tai on kiinnostunut"-luetteloon. On aikamoista pirullista peliä muttei sitä itse huomaa, että tajuavat mitä on mennyt vikaan tai mitä on tehtyä väärin?! Suurin osa sinkkuista on kiireellinen persoona tai liotteleeko olevan kiireellisiä tekosyynä, jos vaikka pyytää ulos kahville tai jäätelölle? Ei koskaan näin hankalaa, jos juo vaikka kupillisen kahvia jonkun seurassa ja välissä saa keskustella, vaikka antaisi itselleen tauon kiireiseen.
Onko mahdollista kesällä saisi jotain lohtua ja piristystä? Jos ei tule vastaan tulevaa kumppania niin heittää pyyhkeen kehään ja jatkaa omia polkuaan. On monelle sydänsärkevää, ettei löydy kumppania jonka kanssa voisi viettää aikaa, vaikka kahville ja romanttisella ruualla. Jos kysymme itseämme ”koska viimeksi olet iloinen tai piristynyt?” totuus kyllä miellyttää itseämme todella paljon vaikein ystäväpiirissä ei kysytä näitä vai kysyttääkö?!
Mitäpä jos ei ole olisi valmis hakemaan uutta parisuhdetta? Ei kukaan pakotta vakavaan parisuhteisiin, jos on todella herkkä tai epävarma olo asiasta. Tai on ollut sellaisia tilanteita edellisen suhteista ikävää, niin se on paha! Se on paljon parempi, ettei hae kumppania, jos edellinen kumppanista ei kunnioittanut ja eikä edes välitä sinusta moneen vuoteen (2 vuotta). On sellaisia ihmisiä jotka kärsii parisuhdekammosta ja harvat on sellaisia ettei parisuhde ole se juttu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sinkkuelämää 2019 osa 46

💘Sielunkumppani 💘 Mistä sielunkumppanuudesta on tarkalleen ottaen kyse, ja onko meidän kaikkien kohtalona tavata oma sielunkumppan...