lauantai 2. huhtikuuta 2016

Sinkkuelämää 2016 osa 26

❤️Follow us on Instagram❤️ @dear_blackbird_boutique www.dearblackbirdboutique.com.au:
Kuva: Pinterest
Tässä on esimerkki kuvassa! :)

Onko Suomessa yhtään sellaista miestä joka on romaantinen? Joka hän vie sinut hyvään ravintolaan tai hän kantaa tarjoitimella aamuisin sänkyysi kun heräät tai lähettää suloisia tekstiviestejä tai  hän on kokkailut kaiken valmiiksi sinua varten.


Noin Cosmopolitan keskustelu palstasta 131 % naisista on saanut miehiltään romantiikkaa parisuhdessa. Naiset ovat tyytyväisiä parisuhdessa että miehet osaavat olla täydellinen ja kunnioitaa naista.
Uskoisin, miehistä löytyy romantiikkaa ja täydellisyyttä naista kohtaan! Kuulostaa aika mielenkiintoisalta ja vaikka itsellä ei tullut vastaan miehiä jotka haluaa kunnioittaa minua ja sitä tahdon kovasti!?
"Millaista naiset oikeasti tykkäävät?" - Parisuhdessa olevat Miehet kysyvät minulta.
Vastaukseni on:
Naisista on vaikea sanoa tykkääkö vai ei tykkää, jos uskaltaa vetää maton jalkojen alta että saisi naisen kiinnostumaan ja hurmaantumaan aidosti.  Ymmärrän hyvin, miksi se on vaikeaa parisudessa ja eikä keksi mitä naiset yleensä tykkäävät tai mitä tahtovat oikeasti?!


Kumminkin listasin ne mitkä voisi onnistaa eli:

 - Ruusu- tai kukkakimpusta.
- Suklaasta tai suklaarasiasta.
- Käydä ravintolassa syömässä.
- Kumppani kantaa tarjottimella aamuisin sänkyysi tai pöydälle.
- Kumppani lähettää suloisia tekstiviestejä.
- Hieromisesta.
- Huumorista.
- Romantiikasta.
- Lukemisesta.
- Pelaamisesta
- Käydä elokuvateatterissa.
- Läheisyydestä
- Yhdessä olosta.
- Eläimistä
- Puutarha hommista.
- Ulkona käymisestä.
- Pitämään hauskaa.
- Urheilusta.
- Salilla käymisestä.
- Luonnosta.
- Viinin maistelusta.
- Kynttiläillallisesta.

Single and looking for a man who… has a romantic side. Via My-Perfect-Guy-Would on Tumblr.:
Me ”harvat” naiset tahdotaan jokaiseen suhteeseen täydellistä ja romaantista kumppania, harva ei ole saanut sellaista romanssia omalta kumppaniltaan esimerkkisi minulta.
Osaako kukaan miehistä olla romaantinen? Mitä jos ei osaa olla romaantinen?

Joitain miehistä löytyy sisältää salainen romantiikka jotka eivät halua paljastaa sitä muille ja naisille.  Mitä jos miehille ei ilmeisesti tiedä, mitä nainen haluaa oikeassa elämässä jotka tarvitsevat ihanaa romantiikkaa. 
Miehiltä tulee mieleen ”seksi” mutta parisuhdessa se ei edes kelpaa välttämättä naisille heti alussa aina petipuuhat! Naiset jotka tahtovat miehiltään läheisyyttä, katsoa yhdessä leffaa, käydä ravintolassa, herkuttelua, hierontaa ym.
Missä on romantiikka ja kunnioitus? Ovatko vanhemmat koskaan elämässä opettaneet lapsilleen miten saat naisen hurmaantumaan tai kiinnostumaan?! Vastaus on romantiikka ja täydellinen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sinkkuelämää 2019 osa 47

Miksei sinkulla saa olla ystäviä? Kuva: vulture.com Mitä yleensä moni meistä ajattelee miltä tuntuu, ettei ole ystäviä, joiden kanssa...