Kuulumisia #10

Huhtikuussa olin viikon kylpylässä ja hoidoissa Virossa. Saimme lääkärin määräyksellä mennä kolme eri hoitoihin jonka pitäisi pakko käydä. Täyshoidot oli tietysti jonka saimme, erityisesti oli hyvää ruokaa virolaiset tekee ja olen täysin tyytyväinen :)
Hyvät maisemmat ja on mahdollista ulkona pelata tennistä, mini golfia ja lapsille leikkipuisto.Voi käydä kävelyn matkan päässä hautausmaalle joka on todella laaja joka on rauhallinen paikka.
Yllätyin todella paljon saunan määrästä jonka kävimme isän kanssa eli suolasauna, suomalainen sauna, aromisauna,höyrysauna,infapunasauna ja löylysauna joka ei löytynyt.
Tykkäsin valtavasti suolasaunasta, infapunasaunasta, höyrysaunasta ja aromasaunasta.
Suosittelen teille kaikille jotka tarvitsee rentoa, hierontaa ja käydä uimassa sekä sauna-osastoissa.
Toila SPA Hotell
Kiitos mahtavista kysymyksistä! Tuntui ettei tule kysymyksiä mutta kumminkin tuli.

Toukokuun aikoina alkoi minulta kesätyö ja välissä täytyi tehdä opeskelu tehtävät loppuun, kokeissa kävin ja suoritin nekin mutta tuli hyvä mieli aloittaa kesäloma koulusta! :) (y)
Olen yllätynyt ennen kesätyö alkamisesta, monet ihmiset tykkää kovasti että teen hyvää töitä vaikka on muitakin töissä.
Olen aina kysynyt itseltäni "mikä oikeasti vaivaa?", kun en keskustele tai puhu muiten kanssa paljoakaan vaikka tahtoisin mutta en pysty siihen. Tietysti olen kotona ja käyn jossain kaupassa tai harrastuksissa niin ei kukaan keskustele minun kanssa mistää mutta jos haluaa pistää puheksi esimerkiksi ympäristöstä, eläimistä jne. Hirveästi en ota sellaisia kantaa politiikan asioista ja ne ei koskaan kysy ihmisten mielipiteitä.
Olen pohtinut koko asiaa aina töissä että miksei koskaan keskustella mistään luonosta, ilmastosta, eläimistä, urheilusta, vapaa-ajasta  ja ihmissuhteista? Vastaus ainakin löytyy omien korvien välistä "en kehtaa kertoa sitä ääneen..." Olen jäänyt aiva lukkoon kun en keskustele tai sano mistään ja enkä käy missään kylässä vaikka sanotaan oven suulla "tule myöhemmin uudestaan" tai "nyt en ehdi"... AJATTELE miltä susta tuntuu!?
Tein äkki päätöksen, jos joku työkavereista kutsuu kylään niin menen sovitun päivänä ja aikoina.
Pinteres/ Sinkkuelämä

Rupesin keksimään MyCosmoon sinkkuelämän sääntöjä ja hyviä vinkkejä löytyy ;-)
Minä tein itselleni säännöt jonka minun täytyy noudattaa niiten mukaan ja kun tulee vastaani Se Oikean!
Jos joku teistä luulee tai epäillee kovasti että sinkkuna on tylsää mutta olette oikeasti väärässä!

Käy lukemassa sekä poimi yksi niistä ja tee ihmeessä säännöt itsellesi!-> Sinkku, tee itsellesi säännöt

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Suosittelen kuolleenmeren kosmetiikkaa

Sinkkuelämää 2019 osa 48

Sinkkuelämää 2019 osa 47