Ihana Samsung Galaxy S 2-kännykkä


Edellisen viikon maanantaina oli asioilla kun olin Loimaan Työ- ja Elikeinotoimistossa viemässä papereita kun päätyi työt 30.3.2012.
Kävin Salossa keskustassa katselemassa pikaisesti ja hankin itselleni kännykän DNA-kaupasta eli Samsung Galaxy S2-kännykän niin siihen tuli liitymä "joka on turha liittymä" mutta siinä on yksi ongelma liittymän kanssa kun siinä täytyy olla huoltaja olla mukana! 
Tästä asiasta en halua jutella isäni kanssa mutta liitymista ja laskuista voisin jutella isäni kanssa jos isä luopuu minulle tiedot eli puhelinumeron ja laskun nimekseni. Minulla on mokkulla nimessä jonka olen hankkinut joka oli ilmainen kun hakin itselleni messuilta. Mutta siitä on puhuttu isän kanssa jos muuttaisi kännykkä  laskuun oman nimen.

Kaiken hyvää on se että ....
+ Samsung Galaxy S 2  takuu on 2 vuotta
+ Hyvin kestävä ja toimii jos putoaa maahan 
+ Kaksipuolinen kamera eli edessä ja takana.
+ Salamavalo


Jos joku väittää että Samsung on huono mutta sanoisin että Nokiassa on huonoja puolia kun samsungissa!
Olisi mukavaa sellaisen toiveen johonkin kännykkä tehtaaseen, niin sellaisen aurinkokennolla varustettu kännykän joka voisi dataa aurigonvalossa akkua ja ei tarvitse johtoja ottaa mukaan. 
En tiedä,mitä olette mieltä minun ideastani...

Kommentit

  1. Itse en ole sitten ensimmäisen puhelimeni Nokiaa omistanut vaan lähes poikkeuksetta Samsungin. Hyvä valinta, mutta olisin hieman eri mieltä siitä ettei tuo hajoa jos putoaa. Kosketusnäyttöpuhelimet ovat siitä juuri huonoja kun ovat niin helposti hajoavia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistaakseni, Samsung on alumiinista tehty joka kestää monta kertaa putoamisesta. Mutta kosketusnäytöön voi toki laitaa suojakalvon mutta ne ei paljoa maksa. Minulla on vanhin samsung-kännykkä on ollut 5 vuotta muistaakseni ja ei ole kertaakaan ollut hajonut=)Hyvin kestävä kuoret pakko sanoa.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Suosittelen kuolleenmeren kosmetiikkaa

Sinkkuelämää 2019 osa 48

Sinkkuelämää 2019 osa 47