Lasten ja nuorten lihavuudesta tuo ongelmia terveydelle

Tuli mieleeni kun katsoo ihmisiä ja maailmaa, mitä ajattelette lasten ja nuorten lihavuudesta? Onko se hyvä asia kun lapsi saa lihota tai ei ole hyvä asia??? Lasten ja nuoret ovat ”herkkupeppuja”- sanotaan suoraan että ne menee koulun jälkeen kaupassa ostamassa karkkia, sipsiä, pitsaa ja kaikkea mitä mieli syödä.
Aikuiset syö harvoin herkkuja kuin nuoret jotka syö enemmän herkkuja, jos ei kukaan ole huomannut koko asiaa! Lihavuudesta on todella ongelma omalle terveydelle jos ei tee säännöllistä liikuntaa. Liikunta tekee hyvää ja polttaa kaloreita kehossa mitä me kaikki olemme syöneet mutta jotkut meistä syömme murheet tai äreyden herkuilla joskus mutta ei koko ajan.
Olen kuulut että nuoria tai lapsia kiusataan lihavuudesta koulussa joka on tosi asia jonka voisi vanhempien miettivän lastensa kohtaan ja epäterveyden kanssa ei saa leikkiä. Voi tehdä sellaisen säännön joka voi auttaa ja jos haluaa joku päivänä karkkipäivä, vapaa-ajalla täytyy kuntoilla koko perheen kanssa. Kun nuori aikuistuu epäterveyden seurassa ja on lihonut 100-700 kiloa niin voi kuolla ylipainoiseen.
Muistakaa hyvät vanhemmat seurata lastanne tai nuoristanne epäterveyden herkkujen suhteen ja muistakaa kuntoilla, niin siitä tulee hyvä mieliJ
Lisäätietoa voit lukea linkeistä:

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Suosittelen kuolleenmeren kosmetiikkaa

Sinkkuelämää 2019 osa 48

Sinkkuelämää 2019 osa 47